Home / Solutii Personalizate

Solutii Personalizate

Suntem aici pentru a optimiza spațiile.

Performanța unei organizații este susținută de spații eficiente, clar delimitate. Ne-am poziționat în fața partenerilor și clienților noștri ca un furnizor care găsește soluții tehnice ingenioase, care dezvoltă, produce și implementează proiecte complexe, extrem de personalizate.

Eficiența stă în detalii.

Detaliile rafinate fac parte din etica noastră de lucru. Acordăm o atenție deosebită modului în care fiecare spațiu ar trebui să fie mobilat și reconfigurat. Oferim suport tehnic extins și căutăm cele mai potrivite soluții care corespund viziunii creative a arhitectului.

Planificare

Credem că succesul fiecărui proiect constă într-o planificare și execuție perfectă. Echipa noastră de specialiști este întotdeauna pregătită să îndrume pas cu pas fiecare client.

Definirea obiectivelor.

Orice colaborare pornește de la o analiză detaliată a nevoilor clientului nostru. Evaluăm resursele existente, luăm în considerare toate cerințele specifice și recomandăm cele mai bune soluții de implementare.

Elaborarea proiectului.

Avem o echipă calificată la cel mai înalt nivel, dedicată fiecărei etape specifice a proiectului. Venim în sprijinul clienților noștri prin reprezentări vizuale descriptive, mostre de materiale, referințe din proiectele noastre anterioare, costuri detaliate, precum și planificarea generală a proiectului.

Implementarea.

Spațiul nostru de producție însumează 6250 de metri pătrați, folosind tehnologie avansată și mai multe mașini de înaltă clasă pentru a asigura o implementare exemplară chiar și pentru cele mai complexe proiecte.
De asemenea, avem un portofoliu extins de produse și sisteme proprii certificate.

Predarea proiectului.

Asigurăm întotdeauna livrarea la timp, acordând o atenție deosebită detaliilor finale. Acest lucru garantează clientului nostru o predare de succes și un start optimist, plin de satisfacție în noul spațiu creat în deplin acord cu viziunea inițială.