Home / Divido System / Divido Twinglass

Divido Twinglass

Sistemul de compartimentare este realizat din doua rame de aluminiu in care sunt integrate panouri din geam. Ramele din aluminiu sunt fixate de structura de rame principale. Profilul de aluminiu are o latime de 37.5 mm ( fata vizibila) si o grosime de 18 mm. Grosimea totala a peretelui este de 100 mm

Structura

Structura de rame principale este compusa din profile din otel prelucrate prin deformare plastica, indoire, roluire si sudura. Profilele din otel sunt galvanizate.

Panouri cu Sticla

Panourile sunt realizate din profile de aluminiu care formeaza o rama in care sunt montate foi de sticla. Partea vizibila a profilului de aluminiu estede 37.5 mm . Panourile sunt prinse de sistemul de rame principale prin carlige de agatare realizate din table de otel galvanizat. Grosimea geamului: 6-9 mm.

Dimensiunea Panourilor

Inaltimea maxima: 3300 mm
Latime maxima: 1200 mm
Posibilitati de dispunere a modulelor:
– Pe toata inaltimea
– Module dispuse pe inaltime
– Module tip supralumina montate deasupra usilor

Garnituri si Carlige de agatare

Pentru o buna fixare si pentru a prelua jocurile se utilizeaza garnituri din cauciuc sau combinatii de cauciuc si materiale plastice ( garnituri coextrudate). Garniturile izoleaza legaturile care se fac intre pardoseala si tavan, intre panouri si montanti si intre panouri si traverse. Pentru fixarea panourilor pe structura de baza se utilizeaza carlige speciale din otel galvanizat. Carligele sun prinse pe spatele placilor de PAL cu ajutorul suruburilor autoforante. Dupa fixarea carligelor pe spatele panourilor, acestea sunt gata sa fie agatate de structura de sustinere formata de sistemul de rame principale

Sistemul de Rafturi si Dulapuri

Sistemul de rafturi si dulapuri care se monteaza in peretele demontabil este ideal pentru spatiile de birouri. In sistemul nostrum de compartimentare sistemul de agatare pentru rafturi si dulapuri este ascuns si se afla pe toata inaltimea luftului care apare intre module. In acest fel pozitia rafturilor si a dulapurilor poate fi ajustata in functie de cerintele specifice. Pasul la care se poate modifica pozitia lor este de 32 mm si se poate modifica pe toata inaltimea din pardoseala pana in tavan.

Caracteristici Speciale

Usor de montat si demontat
Usor de intervenit pentru reparatii si completari ale sistemului.
Montantii din structura sistemului de rame principale sunt perforati si gauriti pentru a permite fixarea carligelor de agatare si au perforatii mari realizate la un pas de 256 mm pentru a permite traversarea structurii cu canale de cabluri electrice.
Perforatiile pentru canalele de cabluri au dimensiunea de 26x50mm pentru instalarea cablurilor electrice si a altor instalatii.
Montarea si demontarea panourilor se face foarte usor si nu sunt necesare nicun fel de scule. Panourile sunt agatate de structura peretelui prin simpla glisare a carligelor de pe panou pe structura de montanti din otel.

Catalog

Date Tehnice

 • Tip constructie
  Dublu placat
 • Profil de montaj vizibil – dimensiuni
  Inaltime: 53 – 60mm
  Grosimea: 100mm
 • Latimea tocului de usa
  100mm pentru toc 33760
 • Inaltimea maxima a peretelui
  3000mm
 • Latimea modulelor
  300 – 1300mm
 • Greutatea medie
  26-35kg/mp
 • Structura principala
  Profil sup/inf din Aluminiu finisaj Anodizat si Montanti de otel inoxidabil de care sunt agatate panourile cu carlige din Aluminiu
 • Tipuri de panouri
  Sticla securizata de 4/5/6/8 mm
  Sticla laminata de 6,38/8,38mm
  Sticla laminata acustica de 8,76 mm
 • Finisaj profile aluminiu
  Standard: anodizat-gri EV1, vopsire cu pulbere in camp electrostatic: culori RAL
  La cerere: anodizat negru-EV6, maro EV5, auriu EV3, otel inox periat, argintiu lucios
 • Tipuri de tocuri
  Toc din aluminiu
  Toc din lemn
 • Grosimea usi de sticla
  8mm, 10mm
 • Grosimea usilor din lemn
  41mm, 55mm
 • Grosimea usilor cu sticla dubla
  41mm, 55mm, 100mm
 • Toleranta – pe inaltime
  +/- 8mm
 • Toleranta – pe latime
  +/- 3mm
 • Izolatie acustica
  Geam securizat 4 – securizat 6 – 37 dB
  Geam laminat 3.1.3 – securizat 6 – 38 dB

Elemente Tehnice