0, - CLICK AICI PENTRU DETALII
produs nou
Sisteme de sticlă pentru amenajare deschisă şi transparentă a spaţiului

În multe clădiri moderne, în special în clădirile publice sau centrele comerciale, sticla a înlocuit faţadele, pereţii despărţitori şi uşile din materiale precum betonul, lemnul sau plasticul. Şi în clădirile private, sticla devine din ce în ce mai importantă. Soluţiile din sticlă se integrează discret în arhitectura clădirilor sau ies în evidenţă. Domeniile de aplicabilitate sunt aproape nelimitate. GEZE oferă tehnologii diverse pentru soluţii funcţionale, estetice şi foarte rezistente la sarcini, cu libertate mare de configurare şi fără a renunţa, în cadrul proiectării, la protecţie, căldură şi flexibilitate.

Sisteme integrate din sticlă IGG – tehnologia din spatele sticlei. Atunci când sistemele de feronerie şi profilurile nu trebuie să modifice absolut deloc estetica elementelor din sticlă, IFF este soluţia ideală. Integrarea discretă a feroneriei de uşi şi a profilurilor între două geamuri din sticlă aliniate adiacente conferă transparenţă ridicată.

Sisteme din sticlă GGS – feronerie elegantă de design, din oţel inoxidabil.Feroneria GGS din oţel inoxidabil se execută cu susţinere în două puncte, astfel încât sunt posibile greutăţi ale canaturilor de uşă de până la 120 kg.
produs nou
1, Sisteme integrale din sticlă, GEZE IGG - CLICK AICI PENTRU DETALII

Sisteme integrale din sticlă, GEZE IGG

În cazul GEZE IGG, sistemul complet din sticlă integrat, profilurile şi sistemul de feronerie se integrează discret între geamuri, fără piese aplicate sau vizibile pe suprafaţa din sticlă. Design-ul faţadei poate fi transformat fără întreruperi, indiferent dacă s-au planificat pereţi sau uşi glisante, uşi batante sau pendulare. GEZE IGG poate fi utilizat pentru faţade integral din sticlă de interior şi exterior şi pentru sistemele de partiţionare a spaţiului.
produs nou
1, Sisteme de pereți glisanți - GEZE MSW - CLICK AICI PENTRU DETALII

Sisteme de pereți glisanți - GEZE MSW

Pereți glisanți pentru transparenţă şi design Sistemele de pereţi glisanţi de la GEZE sunt adecvate în special pentru soluţii integral din sticlă, moderne, orientate spre design, integrabile într-o arhitectură sofisticată. Un sistem modular flexibil şi integrarea elementelor de canat cu funcţionalitate diferită oferă o mare libertate de configurare, nu numai în hoteluri şi săli de conferinţe, dar şi în centre comerciale sau aeroporturi.
produs nou
1, Accesorii sticla si feronerie sticla - CLICK AICI PENTRU DETALII

Accesorii sticla si feronerie sticla

Balamale, sisteme de pivotare, elemente de asamblare, amortizoare, feronerie - incuietori, manere - toate concepute pentru sisteme cu sticla.

Domenii de utilizare
 • Pentru sisteme interioare sau exterioare, din sticla
 • Usi cu simpla sau dubla deschidere
 • Usi glisante, actionate manual sau automat
 • Pereti despartitori sau panouri din sticla mobili

  Caracteristici
 • Toate elementele vizibile sunt realizate din otel inox
 • Suprafete lucioase sau satinate
 • 3 mm grosime - elemente aplicate
 • Pentru sticla de grosime 10 mm si 12 mm
 • produs nou

  Sisteme sticlă GEZE

  Soluţiile GEZE vă oferă posibilitatea utilizării sticlei în orice construcţie. GEZE vă pune la dispoziţie sisteme excelente pentru proiecte în domeniul construcţiilor, pentru interior şi exterior.

  Cu sistemele noastre vă rămâne liberă viziunea în privinţa modelării, fără a renunţa la siguranţă, căldură şi flexibilitate. Ultima tehnologie aplicată în spaţiul cel mai restrâns asigură ascunderea elementelor constructive pentru a nu fi o piedică vizuală. Rezultatul este un design continuu al elementelor de sticlă.


  produs nou
  SOLICITARE DIRECTA
  MESAJ
  Introduceti codul de verificare code 
  * rubrica obligatorie
  Am citit termeni si conditii si sunt deacord.